Аделина Тахири со поддршка за Данела Арсовска: Заслужува да биде на чело на нашиот град


Албанската пејачка Аделина Тахири преку социјалната мрежа на Инстаграм ја поддржа кандидатурата на Данела Арсовска за градоначалник на Град Скопје. Постигнала големи успеси во областа на нејзината птофесија, мислам дека заслужува да биде градоначалник на Град Скопје, коментира Аделина Тахири за кандидатурата на Арсовска.

-Колку што ја познавам, таа не поддржува дискриминација по основ на етничка, партиска, родова, верска ниту по јазична припадност и не прави разлика меѓу луѓето! Од таа причина сметам дека силно треба да се поддржи нејзината кандидатура за да биде на чело на нашиот град, пишува понатаму во својата објава Тахири.


29060043_2016680208590936_36926234558838