ФОТО+ВИДЕО I Со извици „УЧК“ и огромно албанско знаме, демонстрантите пристигнаа пред Владата

Семејствата на на осудените на петкратното убиство кај Смилковското езеро со извикување „УЧК“ и големо албанско знаме пристигнаа пред Владата на РМ.


Ова е трет протест за овој случај во последниот период. А претходниот беше насилен откако демонстрантите беа спречени да одат по најавената рута.


извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838