ФОТО I Срамот е голем и неможе да се покрие со уништување на транспаренти


Побрзаа да го уништат платното на кое беше напишана поракатата до Филипче, „Ветивте живот донесовте смрт во Битола“!


Разочарувањето и тешката состојба од Пандемијата не може да се сокрие, граѓаните на Битола се погласно зборуваат за лошите услови и честите скандали во битолската болница.29060043_2016680208590936_36926234558838