СТОП ЗА ПРИСИЛНА ВАКЦИНАЦИЈА: Протест на плоштад Магнолија, Недела во 19 часот


МИРЕН ПРОТЕСТ НЕДЕЛА 29.08.2021, ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА -БИТОЛА 19:00 ЧАСОТ!


Доста беше одржување некаков си "мир'' со духот на млакоста, доста беше рамнодушност која му е во целосен прилог на тие кои сакаат да ги остварат своите задни планови и цели во кој народот се сомнева и има право да ја знае вистината !


ЦЕЛ СВЕТ ПРОТЕСТИРА, А НА ТЕЛЕВИЗИЈА Е ТОТАЛЕН МРАК!


ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗЛЕЗИ И ДА СЕ КАЖИ ДОСТА Е!


ДОСТА Е ОД РЕСТРИКЦИИ, ЗАБРАНИ И ПОДЕЛБИ, УСЛОВИ И ПРЕТЕЊЕ!


ДОСТА Е ОД УСТАВИ, ЗАКОНИ И МЕРКИ КОЈ УДИРААТ ВРЗ СЛОБОДАТА НА СИТЕ ЗАСЕГНАТИ ГРАЃАНИ!


ПРОТЕСТОТ НЕМА НИТУ ПОЛИТИЧКИ, НИТУ НАЦИОНАЛЕН, НИТУ РЕЛИГИОЗЕН КАРАКТЕР И Е СО ЦЕЛ ДА СЕ ПОЧИТУВА СОПСТВЕНИОТ ИЗБОР-"МОЕ ТЕЛО, МОЈ ИЗБОР"


ПРОТЕСТОТ ЗАПОЧНУВА ОД МАГНОЛИЈА И СО ДВИЖЕЊЕ НИЗ ШИРОК СОКАК ЗАВРШУВА КАЈ ОФИЦЕРСКИ ДОМ.29060043_2016680208590936_36926234558838