ВО ЖИВО I Нов протест на роднините на осудените во случајот „Монструм“


Денеска во 13.30 часот почна протестот против пресудите на осудените во случајот „Монструм“. Протестот почна од паркот во Чаир, а ќе продолжи до зградата на Владата.

29060043_2016680208590936_36926234558838