Битолчани подготвени за одбрана на достоинството, својот град, своето парче леб и родените деца


Убав ден, исполнет со пријатни средби, стотина битолчани од Нова Битола, реонот на Партизанска, битолската чаршија, безброј ракувања на Широк Сокак.


Битолчани се подготвени за одбрана на достоинството, својот град, своето парче леб и родените деца.


Безрезервно даваат поддршка на новиот почеток по локалните избори, убедени дека само ВМРО ДПМНЕ може одговорно, професионално и отчетно да ја води една од најубавите општини во Македонија.


Оти Битола е градот и Битола ни е во фокусот, Битола со многу внимание, труд, чесна и посветена работа без двоумење.


Нашето сојузништво со битолчани е цврсто и тоа ќе биде одлична основа за нов почеток. Битола за сите битолчани.


Ние сме обични луѓе и секогаш подготвени да се соочиме и да ги слушнеме луѓето - претседателот Мицкоски помеѓу битолчани.


29060043_2016680208590936_36926234558838