СКАНДАЛ: Жерновски ургираше за да го спуштат неговиот мерцедес и да не плати казна - ФОТО


Актерот Роберт Велјановски на „Твитер“ постави фотографии каде може да се види дека службеното возило на Жерновски прво го крева пајак, па го враќа назад.


Разлика меѓу функционер на СДСМ и граѓанин во 4 слики! Мерцедесчето на директорот Жерновски, непрописно паркирано, дигнато од пајак, следи ургенција, па спуштен Мерцедес со: Извини шефе, не мора да платиш казна! Еве јас ќе ги гласам. Вакви инфлуенсери заслужуваат влаС!


29060043_2016680208590936_36926234558838