ТЕЖОК Е ПАТОТ ПРЕКУ ПЛЕТВАР: Премиерот Заев во Прилеп слета со хеликоптер


Пратениците Олга Лозановска и Ане Лашковска од ВМРО ДПМНЕ реагираa на новата авантура на премиерот Заев:

ПРЕМИЕРОТ СО ХЕЛИХОПТЕР СЛЕТА ВО ПРИЛЕП?!! ЗАРЕМ И ОВА Е МОЖНО???? ЛУЃЕТО УМИРААТ, ТИЕ СЕ ВОЗАТ СО ХЕЛИХОПТЕР?!!! ИЛИ ТЕШКО ВИ Е ПАТОТ ПРЕКУ ПЛЕТВАР ДА ГО ПОМИНУВАТЕ? А КОЛКУ ПАРИ Е ТОА ВОЗЕЊЕ??? НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!! ЕДНА ВАКЦИНА НЕ НАБАВИВТЕ!!! ОВА Е ВРВ НА ВАШЕТО ВЛАДЕЕЊЕ!!!

29060043_2016680208590936_36926234558838