(Видео) МАКЕДОНИЈА: Дилep се фали на Тик-Ток со дpoга, туциња пари и скапи автомобили


Скандалозно видео се шири на Твитер од дилер на дрога кој ги снима кесичињата со дрога кои ги дила, но и туциња пари и скапи автомобили.


-Фалење со дрогата спремна и во тегла и за продавање,купчиња пари,брзо возење…


Абе деца станаа мафија,а луѓе за 250 евра ‘рмбаат цел месец.


Колку треба да е распад системот да си се фалиш вака јавно за сите видеа, пишува а Твитер.


извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838