(Фото) Членови на СДСМ ќе ја пререгистрираат партијата на Љубе Бошковски


На социјалните медиуми објавена е порака со насоки до членовите на СДСМ да се потпишат за партијата на Љубе Бошковски, Обединети за Македонија.

29060043_2016680208590936_36926234558838