За кршење на ковид протоколите казнет хотел во Охрид од 30.000 евра


До нашата редакција пристигна информација за први казни за кршење на ковид протоколите од страна на хотел во Охрид и други субјекти во државата а најголемата казна изречена од ДПИ е од 30.000 евра. Повеќе информации и детали нашата редакција ќе има во текот на денот за кој исто ќе извести.

29060043_2016680208590936_36926234558838