(ВИДЕО) Ги фрли слушалките и си даде отказ на емисија во живо


Водител среде емисија во живо ги фрли слушалките и си даде отказ.

Водителот на емисијата „Ментално разгибавање“, се повлече од шоуто во живо, односно пред камери си даде отказ, бидејќи бил обвинет дека е „анти-ваксер“ затоа што не сакал да се вакцинира, а медиумот каде што работеше, Нова С, се оградува од неговите ставови. Еве го и видеото од моментот кога ги фрла слушалките и микрофонот и го напушта работното место.


извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838