Ејгидиии, Љубчо Ѓоргиевски во новата Влада на Авганистан?


Љупчо Ѓоргиевски е предмет на трол од страна на твитер заедницата и социјалните мрежи, се споделуваат фотографии со лице кое многу наликува на поранешниот премиер на Македонија.


29060043_2016680208590936_36926234558838