(Фото) И битолчани излегоа на протест порачаа „Стоп за присилна вакцинација“


На плоштадот „Магнолија“ во Битола вечерва се одржа мирен протест, против како што велат присилната вакцинација, пишува Тера.

Го најавија заради како што рекоа дека доста било одржување некаков си “мир” со духот на млакоста, доста беше рамнодушност која му е во целосен прилог на тие кои сакаат да не поробат.

По говорот на плоштадот, одржаа протестен марш низ Широк Сокак.

29060043_2016680208590936_36926234558838