ПРОТЕСТ: „Стоп присилна вакцинација“, денес во 19 часот плоштад Магнолија - Битола


За денес најавен е протест и во Битола од 19 часот на плоштадот „Магнолија“.


Во објавата за мирниот протест се вели дека доста беше одржување некаков си “мир” со духот на млакоста, доста беше рамнодушност која му е во целосен прилог на тие кои сакаат да не поробат. Според организаторите цел свет протестира и време е да се протестира против рестрикциите, забраните, поделбите и да се каже стоп против, како што е наведено, присилната вакцинација.

29060043_2016680208590936_36926234558838