Димитров со скршеница на рамото: „48 години сепак не биле исто што и 20“

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров се повредил и има скршеница на рамото. Тој на своја сметка се пошегува и истакна дека 48 години сепак не биле исто што и 20 години.

Димитров преку својот Фејсбук профил упати голема благодарност до тимот на Универзитетската клиника „Тоарилуц“ што се погрижиле него.

Огромна благодарност до хирурзите, анестезиолозите, медицинските сестри, болничарите и целиот прекрасен и посветен тим…извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838