СТОП ЗА ПРИСИЛНА ВАКЦИНАЦИЈА: Протест на плоштад Магнолија, Недела во 19 часот


МИРЕН ПРОТЕСТ НЕДЕЛА 15.08.2021, ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА 19:00 ЧАСОТ!


Доста беше одржување некаков си "мир'' со духот на млакоста, доста беше рамнодушност која му е во целосен прилог на тие кои сакаат да не поробат !!!


ЦЕЛ СВЕТ ПРОТЕСТИРА, А НА ТЕЛЕВИЗИЈА Е ТОТАЛЕН МРАК!


ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗЛЕЗИ И ДА СЕ КАЖИ ДОСТА Е!


ДОСТА Е ОД РЕСТРИКЦИИ, ЗАБРАНИ И ПОДЕЛБИ, УСЛОВИ И ПРЕТЕЊЕ!


ДОСТА Е ОД УСТАВИ, ЗАКОНИ И МЕРКИ!


БОГ ДА НИ Е НАПОМОШ НА СИТЕ И ОД НЕГО ВЕЧНО ЌЕ МОЛИМЕ И ПРОСИМЕ ЗДРАВЈЕ И МИЛОСТИНА!


СЕ ГЛЕДАМЕ!


Во продолжение во постот може да погледнете повеќе:


29060043_2016680208590936_36926234558838