Кичеец ги снимал кумот и пријателите, а негови снимки растурија долгогодишно бизнис-партнерство!


Двата запленети телефони на Зоран Милевски-Кичеец никогаш не биле вештачени бидејќи одбил да ги даде шифрите за нивно отклучување, дознава „Фокус“.


Во меѓувреме, постојано излегуваат аудиоснимки каде што еден од соговорниците е Кичеец, кои, меѓу другото, откриваат обиди за влијание врз судски процес, во чии рамки, според документацијата што ја поседуваме, негови пријатели добија поблага преквалификација.


Дел од снимките, пак, никогаш не добија публицитет, но неофицијалните информации говорат дека ја завршиле својата работа во одредени бизнис-разврски, така што, на пример, предизвикаа конфликт меѓу Панделески и Камчев

Пишува:

Влатко СТОЈАНОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК
29060043_2016680208590936_36926234558838