(Видео) Газдата на државата Али Ахмети: На кафе во „дивоградбата“ што се рушеше во Мавровка


Социјалните мрежи буквално вријат откако Али Ахмети се појави на кафе во обновениот локал кој минатата година беше срушен откако јавноста жестоко ја критикуваше дивоградбата пред Мавровка.


Најпрво не можеше да се пронајде споменикот па по големиот притисок од јавноста да биде урната до темел.


Не беше потребно премногу време за објектот да биде возобновен и повторно да никне, а меѓу првите гости да биде токму лидерот на ДУИ, Али Ахмети или како што го нарекоа граѓаните на социјалните мрежи „Дон“.


извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838