ЗАЕВ: Имаме најдобри авиони за гаснење пожар, и се најдобри во регионот, од четири два можат...


Премиерот Заев за Сител: Имаме најдобри авионите за гаснење пожар и се најдобри во регионот, од четири два можат веднаш да полетаат, но немаме лиценца.


извор: шило магазин

29060043_2016680208590936_36926234558838