На пожарникарите од Австрија им украдиле моторна пила, пумпа и алат


На пожарникарите од Австрија кои дојдоа да помогнат во пожарите кои беснеат низ Македонија им била украдена опремата моторна пила , пумпа и алат објавува булевар.мк

Натписот е базиран на неофицијални извори објавени на социјалните мрежи

Европа е далкеу од нас другари


29060043_2016680208590936_36926234558838