ПЛАНИНАТА ИЗГОРЕ МАНАСТИРОТ НЕ: Монасите одбиле да се евакуираат и продолжиле со молитва - ФОТО


Евија, Грција - По пожарите единствено нешто што остана недопрено е манастирот.


Монасите кои биле таму одбиле да се евакуираат бидејќи решиле да останат до крај во манастирот со молитва


Нема што не може да се победи со вербата во Бог

29060043_2016680208590936_36926234558838