КОЈ МИНИСТЕР СТРАДА ОД ДИЈАРЕА: Владата троши 30.000 евра на тоалетна хартија!

Владата ќе потроши над 30 илјади евра за тоалетна хартија Од Службата за општи и заеднички работи на Владата пред пет дена објавен е тендер, каде предмет на набавката е тоалетна хартија и брисачи за хартија. Истите предвидено е да бидат во вредност од 1.868.227 денари. Фирмата која го добила тендерот е „Минако”, претставувана од управител Анита Максимовска Радева.


извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838