СКАНДАЛ: Битолските улици ќе ги чисти „ЛАМБУРЏИНИ“ од 200.000 долари набавено од фирмата на Анѓушев


По скандалот објавен од претседателот на ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА, Пеце Милевски за јавна набавка на метларка од страна на Општина Битола со фирмата на Кочо Анѓушев во вредност од 10,522,650,00 денари, јавноста и битолчани се шегуваат дека тоа е набавка на автомобил Ламбурџини од 200,000 долари а не металка. Во продолжение погледнете ја набавката со само еден и единствен економски оператор кој ја погодува скриената проценета вредност до денар!

ПОВЕЌЕ - СОМНЕЖ ЗА КРИМИНАЛ: Јавна набавка на Општина Битола со фирмата на Кочо Анѓушев


29060043_2016680208590936_36926234558838