Димитров не и се заблагодари на Србија за помошта во пожарите


Ја испушти Србија иако таа прва дојде да се справи со огнот во Македонија.

Вицепремиерот Никола Димитров во честитката на Твитер за државите кои помогнаа во пожарите ја испушти Србија иако таа прва дојде да се справи со огнот во Македонија. Димитров им кажа благодарам на Романија, Словенија,Бугарија,Австрија, но немаше „хвала“ за Србија.


29060043_2016680208590936_36926234558838