(ВИДЕО) Стојанче Ангелов со „ишарет“ го гаси огнот!


Центарот за упратување со кризи, и директорот Стојанче Ангелов потфрлија со големите пожари во Македонија а граѓаните скапо ги чинеше, Државата не најде средства да ги сервисира канадер авионите исто и хиликоптерите, пожарната служба ограничена и не доволно опремена со стари југословенски камиони и цистерни, пожарната служба со минимален број на пожарникари и не доволно платени за и синдикатот да излезе да моли да се исплатат ноќните смени на пожарникарите. Затоа им благодариме на соседните држави Србија, Бугарија, Словенија, Австрија, Романија и на сите други волонтери и граѓани кои се приклучија во борбата со пожарите во Македонија.


Во продолжение погледнете ја пародијата од директорот на Центарот за кризи Стојанче Ангелов со што е опремен и како изгледа.


29060043_2016680208590936_36926234558838