ДЕЗЕРТЕРОТ СЕ ВРАТИ: По прогласена „вонредна состојба“ во Македонија Заев замина на одмор и се врати


Премиерот Зоран Заев го прекина одморот и отиде во Пехчево. Ова може да се забележи од фотографиите кој Заев предмалку ги објави на фејсбук.


Со него е министерот за здравство Венко Филипче, кој исто така беше на одмор.


ПОВЕЌЕ: ДОЈЧЕ ВЕЛЕ: На „плажа“ во Пехчево, пожарникари од многу држави или што би рекле од Владата и владејачката СДСМ „системот функционира“.

29060043_2016680208590936_36926234558838