ВМРО ДПМНЕ -Битола, организира предавање по повод 2 април „Светскиот ден на Аутизмот“


Комисијата за труд, социјална политика и демографски прашања при ОК ВМРО ДПМНЕ Битола, организира предавање по повод 2 април Светскиот ден на Аутизмот.

Предавањето ќе биде на платформата ZOOM.

Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/79085479059... Meeting ID: 790 8547 9059 Passcode: Fug3bL


29060043_2016680208590936_36926234558838