(Видео) Од оваа држава нема ништо сите да си зaминеме: Се што постои изгоре – само две куќи останаа


Жител на Балабанско маало за МИА даде изјава за вчерашниот стравичен пожар кај село Истевник.


Тој вели дека целото маало е изгорено останати се само две куќи во селото. Тој истакнува дека помошта пристигнала предоцна и се што постоело изгорело.


Жителот paзочарано вели од оваа држава нема ништо секој треба да си замине.

29060043_2016680208590936_36926234558838