СЕКОИ ИЗБОРИ ПЕЛИСТЕР ГО СПАСУВААТ СВЕТИТЕЛИ: Дали повторно се злоупотребува во политичка кампања


Социјалните медиуми и битолчани иритирани од политичарите и бизнисмените кои имаат политички амбиции на кратки патеки пред секои избори на месец дена се злоупотребува Пелистер во политички цели и се прави „Шампионски Пелистер“ со убави фото сесии кои ги пренесуваат сите локални медиуми, за потоа од кога ќе заврши кампањата и изборите реалноста секогаш е сурова за навивачите и битолчани. Спортските клубови во Битола се спасуваат со донации и завршуваат на раб од испаѓање во домашните лиги.


Во продолжение погледнете повеќе:


29060043_2016680208590936_36926234558838