(ВИДЕО) Жителите на Пехчево бараат помош!


Жителите на Пехчево објавуваат ведеа и фотографии на кои се гледа дека огнот неконтролирано се шири кон Пехчево. Тие бараат помош.


-Пожарот е во близина на Пехчево, се шири неконтролирано на сите страни. Помош!, е еден од коментарите.


29060043_2016680208590936_36926234558838