ЕВЕ КАЈ ИДЕ И СТОЈАНЧЕ СО КАМИОНОТ


ФОТГРАФИЈА КОЈА ГИ ПАДНА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ, НЕСМЕЕ ОВА ДА БИДЕ СЛИКАТА НА МАКЕДОНИЈА ВО 21-ви ВЕК, 2021 ГОДИНА.

29060043_2016680208590936_36926234558838