Ангелов: Не размислувам за оставка, јас треба да бидам награден оти го спасив Кочани


Директорот на Центарот за кризи, Стојанче Ангелов не размислува да поднесе оставка тој за А1он изјави:

- „Јас треба да бидам награден, а не да поднесам оставка успеав да го спасам Кочани.“

ПОВЕЌЕ МОЖЕ ДА ПРОЧИТАТЕ НА ЛИНКОТ

29060043_2016680208590936_36926234558838