(ФОТО) ДРАМАТИЧЕН ПОВИК ОД КОЧАНСКАТА НАСЕЛБА ДРЧЕВИК: „Населбата гори, луѓето бегаат в паника, има


Александар Таушанов од Кочани пред половина час објави алармантен повик за пожар кој, според фотографиите што ги објавува, буквално ја задушува населбата Дрчевик.


„Повик до сите за помош, Дрчевик гори, луѓето бегаат во паника, има болни луѓе за во болница“, напиша Таушанов.


Станува збор за пожар што избувнал во близината на градот, а кој се приближува до првите куќи, до кои чадот веќе стигнал.

29060043_2016680208590936_36926234558838