ВИДЕО I Мексиканскиот коментатор „зајде“ од восхит по победничкиот гол на Елмас


Победата на македонската фудбалска репрезентација над повеќекратниот светски шампион Германија од 2:1 предизвика изненадувања и одушевување не само во Македонија.


За тоа потврда е и видеото од мексиканска телевизија на која коментаторот буквално „зајде“ по победничкиот гол што го постигна Елиф Елмас.


Целиот свет е воодушевен од играта и победата на нашата селекција, а за тоа говори и видеото од мексиканска телевизија каде коментаторот буквално ,,зајде” после голот на Елмас.


29060043_2016680208590936_36926234558838