ДРАМАТИЧНО: Во Кочани 24 часа граѓаните сами се борат со огнот кој стигна до првите куќи - ВИДЕО


Драматично, голем пожар во Кочани огнот стигна до првите куќи на градот граѓаните сами се бороат со огнот, владата и институциите не реагираат го нема и Стојанче Ангелов да каже каде се авионите канадер за да го угаснат огнот. Во продолжение погледнете повеќе видеа од терен.


29060043_2016680208590936_36926234558838