ДА ПОМОГНЕМЕ: На човекот кој си го видел сопствениот ковчег за Македонија, оставен и заборавен


Затоа што немаме ДРЖАВА и ИНСТИТУЦИИ, граѓаните се оставени сами насебе да се снаоѓаат како знаат и умеат, да помогнеме сите и да донираме за СЛОБОДАН АНГЕЛОВ кој кога требаше застана на браникот на таковината за сите нас! Кој е во можност контактирајте го „Хуманитарно здружение УМИЛЕНИЕ Виница“ или директно на бројот на Слободан 078-548-031.


ПОТРЕСНА СТОРИЈА: Слободан од бранител во 2001 до заборав од државата: За Македонија повторно би застанал во борбените линии

Во продолжение погледнете го линкот каде што ќе можете да донирате.


29060043_2016680208590936_36926234558838