Левица и Апасиев не се појавија во Собранието каде на дневен ред беше „ЗАКОНОТ ЗА ДРЖАВЈАНСТВО“


Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Бране Петрушевски, на социјалната мрежа Фејсбук, коментира дека Левица е понтонскиот мост на Заев во опозицијата.

Објавата на Фејсбук може да ја погледнете ТУКА.

29060043_2016680208590936_36926234558838