ВИДЕО ВО ЖИВО: Дејан се бори за злато на ОИ во Токио во 14:30 часот


Во финалето македонецот Дејан Георгиевски ќе се бори со актуелниот светски шампион во категорија -87кг (за да е појасно на олимписките игри во таеквондо се фузираат две категории -87 и +87 значи дупла конкуренција) светски шампион Владислав Ларин од Русија, 14:30 часот!


Борбата можете да ја следите на следниот ЛИНК.

#OlympicGamesTokyo2020

gif

29060043_2016680208590936_36926234558838