ЧУДО ВО БИТОЛА: Водата вешто ги избегнува шахтите, научници од Општина Битола да испитаат за што...


ФОТО ВЕСТ ОД СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ

29060043_2016680208590936_36926234558838