ФОТО I Приоритетно вакцинирање на партиски членови?

Бура од реакции по е-маилот кој се појави на социјалните мрежи во кој се бара партиски списоци од членови за приоритетно вакцинирање на НАШИТЕ ЛУЃЕ, со напомена процесот да помине тивко и без да се споделува јавно.


29060043_2016680208590936_36926234558838