Раководството на СДСМ во Делчево поднесе ОСТАВКА


Вчера имало колективна оставка на претседателот на ОО СДСМ од Делчево, се вели во Фејсбук статус на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Делчево.

Како што се вели, целото раководство на СДСМ од Делчево е крајно разочарано и незадоволно од изборот за кандидат за градоначалник.

Зоран Заев го предложи Горан Трајковски за кандидат за градоначалник на Делчево, а по оваа вест претседателот на ОО СДСМ Делчево, Влатко Величковски, како и секретарот Драган Маневски си поднеле неотповикливи оставки.

29060043_2016680208590936_36926234558838