ЧОВЕК ВО СКАФАНДЕР ЗАБЕЛЕЖАН ВО БИТОЛА: Бегајте Бисера иди, за која Бисера стануваше збор не знаеме


На вчерашната трибина во Битола на СДСМ беа исфрлани граѓански активисти и им беше забранет влезот на новинари, исто битолчани можеа да забележат и човек во скафандер кој се движеше во градскиот парк во Битола па со иронија и сарказам граѓаните довикуваа:

- „Бегајте Бисера иди“, за која Бисера стануваше збор не знаеме.

29060043_2016680208590936_36926234558838