СКАНДАЛ: На трибина на СДСМ во Битола забранет влез имало и за НОВИНАРИ


Забранет влез на трибина на СДСМ во Битола имало и за новинарот Зоран Божиновски претходно нашата редакција извести дека и Драгана Спасевска била исфрлена, во продолжение може да погледнете повеќе.


29060043_2016680208590936_36926234558838