Наташа Петровска: По четири години им гледам на битолчани во очи

После четири години им гледам на битолчани во очи, бидејќи работевме чесно, домаќински и одговорно, и имаме со што да се пофалиме и со што да се гордееме, истакна градоначалничката на Битола Наташа Петровска на граѓанската трибина на СДСМ „Најдоброто за нашата општина“ во Битола, која ќе се кандидира за втор мандат.


Меѓу капиталните проекти, градоначалничката на Битола ја издвои реконструкцијата на Офицерскиот дом, како гордост на градот, како и киното Манаки.извор: фокус

29060043_2016680208590936_36926234558838