ФОКУС: Тендерите на Заев и бакшишите на Џолев


И на Џолев лично му нуделе рушвет, или бакшиш, да се заврши полесно некоја работа и да се добие пресуда, ама тој ги одбивал.


Изгледа ни на крај памет не му било дека не само тој што зема, туку и оној што нуди корупција прави кривично дело. А, за пријавување корупција – мало морген! Затоа и судството и државата ни се таква какви што се.


Пишува Гордана ДУВЊАК

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК
29060043_2016680208590936_36926234558838