(ВИДЕО) Тепаше девојка, а потоа „си го доби“: Драма во центарот на Куманово!Видео од центарот на Куманово, на кое се гледа како момче гневно тепа девојка, веднаш се рашири по социјалните мрежи. Станува збор за ова видео кое беше објавено на Твитер, а веднаш пристигнаа осуди од корисниците.

На првото видео, се гледа како момчето со нога ја удира девојката, додека пак на второто тој се соочува со случаен минувач кој решил да ја истера правдата.

29060043_2016680208590936_36926234558838