Новинарка на XPТ се онесвecти во живо на вести


Во дневникот на ХРТ на сред разговор со Игор Патернел од партијата Домовински покрет, на репортерката Мирјана Посавац и се слошило и паднала.


Таа известувала во живо од просториите на партијата а пред да падне тешко дишела.

Хрватските медиуми пишуваат дека на новинарката најверојатно и се слошило поради топлото време.


По паѓањето на новинарката режијата ја префрлила сликата во студиото од дневникот.

На крајот од дневникот е потврдено дека Посовац е добро.


извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838