ЛУЃЕ, СПОДЕЛУВАЈТЕ! Да му помогнеме на дечкото со најубавите очиња!


На фејсбук профилот на Ивана Максимова е споделен фејсбук статус со апел за помош на 2-годишниот Јаков кој имал две тешки операции.

„ВЕ МОЛАМ СПОДЕЛУВАЈТЕ !!!,ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ДЕЧКОТО СО НАЈУБАВИТЕ ОЧИЊА. АПЕЛ ЗА ПОМОШ!!!

Почитувани,Нашиот Јаков на само свои 2 годинки мораше дапомине низ 2 тешки операции за два пати да му бидеотстранет тумор, при што мораше да го изгуби и едниотбубрег.

Заради специфичната моментална здраственасостојба, малиот Јаков мора ИТНО да замине востранство за да го продолжи своето лекување.

Поради тоа се потребни повеќе финансиски средствакои без ВАША ПОМОШ не е можно да се соберат.ГОЛЕМИ СРЦА!

АЈДЕ ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ НАШАТАХУМАНОСТ И ДА ОВОЗМОЖИМЕ ЈАКОВ ДА ГО ЗАВРШИ ЛЕКУВАЊЕТО УСПЕШНО ЗА ДА МОЖЕ ПОВТОРНО ДА УЖИВА ВО СВОЕТО ДЕТСТВО!

ВЕ МОЛИМЕ ДОНИРАЈТЕ НА СЛЕДНАВА ЖИРО СМЕТКА:Стопанска Банка – 20000 148 174 0176 – Елена Јанакиев

IBAN – MK0720000 387 639 2077 SWIFT Cod – STOBMK2X


29060043_2016680208590936_36926234558838