Прослава за 31-на година од основањето на ОК ВМРО ДПМНЕ-Битола во НУ Завод и музеј „ПАЦИО"


Почитувани, Ве покануваме на нашата прослава и свеченост за 31-на година од основањето на ОК ВМРО ДПМНЕ-Битола. Сабота, 20:00 часот НУ Завод и музеј „ПАЦИО"


29060043_2016680208590936_36926234558838